Iată cine este președintele raionului Rîșcani – detalii

Rîșcani 23 noiembrie – Cu votul a 19 consilieri raionali ai PSRM și Blocului ACUM, noul președinte al raionului Rîșcani a devenit socialistul Vasile Secrieru, informează Consiliul raional Rîșcani.

Președintele raionului le-a mulțumit rîșcănenilor pentru voturile acordate, iar echipei pentru încredere și sprijin.

”Stimați locuitori ai r-lui #Rîșcani, dragi colegi și prieteni, vă mulțumesc pentru votul acordat la alegerile locale generale din 20 octombrie pentru #PSRM, în rezultatul cărora am devenit consilier r-nal. Astăzi colegii consilieri mi-au încredințat o responsabilitate și mai mare, fiind propus și ales la funcția de Președinte al r-lui Rîșcani. Este o provocare foarte responsabilă, eu sunt sigur că împreună cu așa o echipă consolidată și competentă în toate domeniile o vom trece cu succes și rezultate marcante pentru oameni. Vă sunt recunoscător pentru urările de bine, încrederea acordată și pentru curajul de care ați dat dovadă. Vă mulțumesc, reușim împreună să ne construim viitorul și comfortul la noi acasă, la Rîșcani!”, a scris președintele CRR pe pagina sa de Facebook.

Cine este noul președinte al raionului Rîșcani

Am primit mai multe solicitări de la cititorii noștri ca să scriem cine este noul președinte al raionului Rîșcani, avînd în vedere că, în virtutea vîrstei, dar și faptul că nu este de baștină din raionul Rîșcani, nu este cunoscut de către locuitori.

Vasile Secrieru este născut la data de 15 ianuarie 1988. Este licențiat în economie și magistru în drept în cadrul Universității Libere Internaționale din Moldova. Absolvent al Academiei de Administrare Publică pe lângă președintele Republicii Moldova.

Este originar din Fălești, unde timp de un an a activat în calitate de economist, în cadrul primăriei Fălești. Ulterior, din 2012 până în 2014, a deținut funcția de șef al Secției Economie în cadrul Consiliului raional Fălești. Din 2014 pînă în 2019 a activat la Curtea de Conturi, deținînd funcția de auditor public de stat superior.

Cunoaște limba română, rusă și engleza. Este celibatar.

Cam acesta este portretul noului președinte al raionului, iar noi îi urăm succes în activitate și să demonstreze că sunt mai buni.

Vă îndemnăm să vă abonați la pagina noastră de Facebook – Rîșcani Știri și la canalul de Telegram.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.